And everything I'm dying to tell you is everything I wish you'd say


Forever alone


Hela lördagen har gått åt att städa mitt rum, och nu är det mysigt och fint. Julpyntet är också framme haha, så det blinkar i alla färger hemma hos mig. Nu fattas bara snön, where are you?
Idag skulle Andreas komma hit, men han blev sjuk så det får bli en annan gång :c Försökte få hem någon annan, nu när jag är ensam hemma haha, men inga av mina b-ruds kunde komma över :c Så ja, här sitter jag - forever alone. Eller jag har ju Pigge, min böghund♥ Haha. Men jag får väl sitta och se på film och äta chips. Men fan, nästa helg blir det ingen vit helg för mig! Har jag bestämt haha. Ne, nu blir det fatmode. Hoppas ni får en roligare kväll än mig! Peace ey.

Give me something to sing about


source: tumblr

Drunk on love


I feel like I’m a hopeless romantic. I can’t help falling in love. I fiend for love. I want it, I crave it. I just can’t get enough.


Allting kommer bli bra tillslut, du ska se att allting ordnar sig

Gårkvällen blev av hos Nathalie där det var fest. Jag hade skitkul tills alkoholen tog över för mycket haha :c Kvällen tillbringades i slutet för mestadels på toaletten och i Nattas säng. Så jag ville bara hem. Blev lite bajs imellan och sen tillslut var vi hemma. Så denna lördag har bara varit seg, åkte hem med Paulina och Felicia och nu sitter jag själv i min säng och väntar på maten. Låg och titta på Trassel ett tag men somnade, blev väckt av att jag var tvungen att hjälpa till i köket. Tre-rättersmiddag väntar ♥ Haha. Hungrig som fabian. Och ikväll blir det alltså bara ta det lugnt framför tvn. Var längesen känns det som jag hade en lugn hemmakväll med fett. Hehe. Och imorgon vid 11 någongång på förmiddagen ska jag in och träffa Anneli, ska vara barnvakt åt hennes två döttrar. Två-tre dagar i veckan typ. Så det är ju jättebra. Dock vill jag bara få ordning på lite saker. Jag har så svårt att ha flera bollar i luften haha. Med skola, familj, vänner, jobb, pengar osv. Jag vill bara få det bra. Så jag börjar med att skaffa mig barnvaktsjobbet. Dock kunde jag haft det för längesen, men jag är så otroligt lat och orkar aldrig ta tummer ur röven och fixa saker, men nu så! Ha en bra kväll good lookins.


Vågar jag hoppas på att du kan bli min?


En utmaning

Varför började du blogga? I guess för att alla andra har en :PP Nejmen lite.. tidsfördriv tror jag. Nånstans att skriva ner saker som ingen annan bryr sig om typ haha.
Vilka bloggar följer du? Jag stalkar väl alla stora bloggare till att titta in på ett x antal mindre bloggar.
Vilken är din favoritfärg? Grön, marinblå och vinröd är la gött.
Vilken är din favoritfilm? Moulin Rouge och några andra filmer som jag inte kommer på vad dom heter he he he.
Vilket land/vilka länder vill du besöka och varför? Jag vet inte, jag vill bara besöka massa olika platser. Upptäcka nya kulturer, maträtter och nytt folk. Och feeeeeeeeesta.
Jag ger denna utmaning till: Haha vi kör på Fillan och Pål, inte för att dom kommer göra den men whaevs c:

Fick denna utmaningen av syster min ey.

höst 2011


Kärlek till er lebbar ♥


RSS 2.0