I could hug you for a million years


Obeskrivligt bra, gift dig med mig Moa!!

19 september

Idag fyller jag 18!! Eller ah, nu är det en timme kvar tills min födelsedag är över men i alla fall. Jag har fått jättefina och charmiga presenter HAHA av Paula (hihi) och Fillan. Älskar att dom läser mig som en öppen bok haha. Åh. Fick fina presenter igårkväll också av min mamma och lilla släkt. Pengar, presentkort, plånbok, en cider haha, poncho och en tröja. Och idag hos pappa fick jag teorilektioner! Asbra. Jag är sämst på att plugga hemma. Så nu ska jag bara gå dit och plugga på som fan. Köra bilen ey med pappa. Sen ska jag kirra körkortet! Fick också en generös gåva av min farmor och farfar. Lite annat smått och gott fick jag med. Så nu jeflar ska här shoppas! : D
Nu ska jag prata lite med Alexandra och sen go to bed. Puss på er hipster ppl.

I tried to do you right. Why'd you have to go and turn to ice?


Varför ska jag vara den som får skit utav att vara den snälla tjejen som bara vill alla väl? Jag är så trött på att folk ska leka med andras känslor. Ego ego ego. Jag trodde bara för en gångs skull att jag kunde njuta och flyga på rosa moln, som alla andra gör. Känna på kärleken på riktigt. Ett tag trodde jag. Men det är okej. Cecilia klarar sig. Det har jag gjort förut. Efter alla tårar och känslorna av att man inte är saknad över huvudtaget. Been there done that. Jaja. Jag är också trött på människor som kommer och bryr sig när dom inte funnits där tidigare. Jag vet vilka mina riktiga vänner är, älskar dom så otroligt mycket. Dom finns där, oavsett vad. Det ändå jag begär i ärlighet från människor. Vet inte om det fanns någon riktig röd tråd i detta men jag ville bara skriva av mig lite.

110902


Tjena alla monsterdiggare! Jag bytte blogg för jag behövde någon sorts förändring, både bloggmässigt (ehm) och hos mig själv på något sätt. Så det här blir någon sorts tråkig vanlig blogg där jag med ojämna mellanrum uppdaterar med texter, bilder, musik, inspiration och sånt där härligt va.
Bortöver ny blogg så mår jag bajs. Känner mig dålig i halsen och hängig. Men ska gå ner och äta lite glass snart och kolla tv. Woop friday. Men ha en fin fredag you others :)


RSS 2.0